Alltså detta är så gott! Längesen jag lagade till pasta. Åt det nästan jämt förr så det blev väl för mycket av det goda där ett tag.
Ingredienser 2 portioner
1 paket körsbärstomater
Ca 10 champinjoner
1 vitlöksklyfta
Ca 1 halv röd chili (beror lite på vilken styrka man vill ha.)
Grädde efter behov men ca 1 dl
Ruccolasallad
Parmesanost
Salt & peppar
Pasta
Gör så här:
*Koka valfri pasta enligt paketet.
*Hacka vitlök och chilin fint och låt det "svettas" i lite olja i pannan nån minut.
*Dela champinjonerna och lägg i pannan.
Stek tills de mjuknar något.
*Halvera körbärstomaterna och lägg även dem i pannan. De ska bara bli varma.
*Häll över grädde, salt, peppar och den nykokta pastan. Rör om och sjud på svag värme.
*Före servering rör du ner några nävar ruccola.
*Toppa med parmesan. Mums!!!
Så gott det såg ut. Måste provas!
SvaraRadera