onsdag 23 september 2015

Fetaostfylld lax med dill

En god laxrätt! Fetaost och dill var oväntat gott ihop.


Ingredienser till 4 portioner

4 laxbitar
1 förpackning (150g) fetaost
1,5 msk finhackad dill
1/2 citron (rivet skal) 
3 msk olivolja
Salt/svartpeppar

Gör så här: 

*Sätt ugnen på 150 grader.
*Mosa ihop fetaost, dill, citronskal och olivolja till en röra. 
*Skär ett snitt i mitten på laxbitarna och fyll med fetaoströran. 
*Lägg laxen på en plåt med snittet uppåt och krydda med salt och peppar. 
Ringla över mer olivolja om så önskas och strö gärna på mer dill. 
*Stek i ugnen ca 20-25 minuter. 

Jag serverade med klyftpotatis, varma tomathalvor och en klick grekyoghurt. 

Recept från zeta.nu




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar